2011-03-23 22:02:40• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap csütörtöki számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Gyilkosság Lázáriban

Tegnap reggel holtan, vértócsában fekve találtak rá egy lázári asszonyra. A 62 éves K. Máriát veje találta meg házának egyik szobájában.

Összefogtak a civil szervezetek

A közintézmények és a civil szervezetek először az utóbbi években szorosabbra fonták a Szatmár megyei szociális hálót, együttműködnek, hiszen így nem egyenként, hanem közös erővel, hatékonyabban lehet tenni a közösségért. Idén már második alkalommal indítottak közös kampányt, hogy a lakosságot tájékoztathassák a jövedelemadó két százalékának felajánlási lehetőségeiről.

Nem költenének feleslegesen

Változtatott a nagykárolyi önkormányzat azon a listán, melyen a közeljövőben felújítandó utcák szerepelnek. Amint arról már tájékoztattunk, a város húsz legforgalmasabb utcájában tervezték az útburkolat felújítását, melynek finanszírozására banki hitelt vesz fel a polgármesteri hivatal.

Falugyűléseket tartottak Lázári községben

Egy 11 éves hagyományra alapozva, február 20. és március 11. között a Lázári községhez tartozó hat településen falugyűléseket tartott Lengyel István polgármester és Roszpapa Csaba alpolgármester, a helység tanácsosainak részvételével.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: